Juanjo Capdevila

Gestió per a l'Esport JC10

miércoles, 2 de abril de 2014

No hi ha secrets. La sort es treballa també.


No hi ha secret. Treball i treball. Confiar en ells i lluitar pel que un es proposa i vol aconseguir. La sort és només un “ideal”.  La sort es treballa cada dia.
Hem tingut molta sort = hem treballat molt dur.
 
El passat 30 de març, el pavelló El Pujolet de Manresa va ser escenari de la consecució d’un objectiu (objectiu escèptic per un 90% de la gent el dia 1 de setembre de 2013) esportiu que em va fer una especial il·lusió. El Benjamí A del FS TF7 Castelldefels es va proclamar matemàticament campió de Lliga del Grup 7 benjamí futbol sala de la LCFS. La victòria per 2 gols a 6 davant Manresa FS ens feia poder gaudir d’una pujada d’adrenalina durant hores que difícilment oblidarem.
Corria el final de la temporada passada, una vegada finalitzades les competicions i en plena fase directiva i coordinativa d’un nou any esportiu al Club. En un principi jo no era partidari de tornar a entrenar, ja que la temporada que tot just acabava de finalitzar em va desgastar, la temporada del benjamí A 12/13 havia estat espectacular, però també molt intensa i complicada....
Les ganes d’entrenar i la insistència d’algunes persones properes em van fer escollir l’opció de tornar a les pistes, de tornar a agafar el projecte Benjamí A.
Doncs be, “ni corto ni perezoso” vaig plantejar una idea a la meva coordinació esportiva Em tocava treballar amb un equip que venia d’escolar a excepció d’algun jugador/a, el meu propòsit era treballar per aconseguir la Lliga Federada.
Les primeres reunions amb els pares i mares de l’equip, l’escepticisme era total.
I que dir de la primera reunió amb el que ha estat el meu segon entrenador i peça clau a l’equip, Chema Espín. Quan vaig arribar a casa seva amb la meva forma de treballar i amb la metodologia i sistema d’entrenament que m’agradaria seguir, la seva mirada era entre il·lusió, por, desconcert i sobretot una sensació de que “El Juanjo estava boig, és impossible que aquest grup arribi a aquest nivell...”
8 mesos desprès.... el Benjamí A del FS Castelldefels és campió de LLIGA. I no només això, sinó que ho ha fet guanyant tots els partits de lliga, sent l’equip més golejador i el menys golejat. Aquest grup, a part d’aconseguir el títol de Lliga, ha estat capaç de guanyar a Penya Esplugues i al Campió de Tarragona (CFS Salou) en dues apassionants eliminatòries de Copa Catalunya, i ja està en 4rts de finals, eliminatòria que tindrà que veure’s amb una institució i millor Escola de Futsal de Catalunya, l’AE Les Corts UBAE.
 
Equip

L’objectiu de poder superar al Benjamí A de la temporada 2012/13 ha estat assolit amb una gran disciplina, il·lusió i ganes d’aprendre cada dia més per part del grup format per 14 jugadors/es que no han faltat a entrenar, amb fred, vent, pluja.... Han entrenat amb els alevins del Club un dia extra cada setmana per agafar confiança i rapidesa, han fet entrenaments psicològics, tècnics, tàctics, i el més important de tot, s’han divertit aprenent a jugar a futbol sala. Cap dels 14 membres és més que l’altre i no hi ha hagut cap enfrontament entre ells, tot el contrari, tot han estat ajudes i companyerisme en algun moment de “bajón” d’algun jugador. Hem patit lesions greus, però els companys han estat allà per animar a cada moment. Han estat reconeixement individuals del grup quan han estat seleccionats per la selecció comarcal, per jugar amb l’aleví, pel bon partit del dissabte.... en resum, una feina de grup portada de manera magistral pel cos tècnic. Hem sabut, abans de començar a jugar a futsal, crear un grup humà on l’equip és més important que la individualitat, on tots sumem i cap resta. Hem creat EQUIP.
Una pinya al vestidor
Ara una vegada assolit aquest títol de Lliga, títol MERESCUT i que ha fet callar moltes boques, amigues i no tant amigues, aquestes últimes de les quals m’alegro i molt, per què no es pot menysprear a ningú i molt menys “anar de campió i de millor en el mon mundial” quan els fets demostren que són unes persones molt simples i sense fonaments,... A partit d’ara tot el que vingui de més, ens ho prendrem com un premi encara més gran. Poder estar entre els 8 millors equips de Copa Catalunya i poder disputar les finals del Campionat de Catalunya és més que un premi i reconeixement a la feina i a l’esforç d’un grup que hem treballat molt dur per arribar-hi i que hem cregut en nosaltres, deixant de banda la qualitat dels demés i esforçant-nos en aprendre nosaltres. No volíem somnis, volíem fets. Els objectius estan per assolir-los, no per que es quedin en simples somnis...
Estic molt orgullós del que hem fet aquesta temporada i estic segur que molts jugadors i jugadores d’aquest grup donaran moltes alegries al FS Castelldefels....
 
Gràcies a Tots i Totes per aquesta temporada, que recordarem SEMPRE.
 
Els 14 campions del Benjamí A FS TF7 Castelldefels:
Ignacio i Jan V a la porteria, Alex, Jaume, Coral, Oscar G, Oscar L, Raul, Jan A, Albert, Pol, Enric, Miguel A i Judit a la pista.
 
Chema Espín i Giuliano per ser uns ajudants espectacular i implicats.
Iker Capdevila, Juanro, Sergio i Nando per la feina feta amb els porters durant els específics setmanals.
Un gran equip de treball coordinats per Ivan Jiménez.
 
Som Campions
 
Som Campions. Ens ho hem treballat. Ningú ens ha regalat res, tot al contrari.
 
Per cert... començaré a escollir restaurant per la mariscada.....

Suelos laminados y flotantes

Suelos laminados y flotantes
pide presupuesto sin compromiso al 93.325.84.48

Mi primer libro

Mi primer libro
Camino a la normalidad 2010/11

Nº de visitas

Archivo del blog