Juanjo Capdevila

Gestió per a l'Esport JC10

martes, 14 de octubre de 2014

Comencem. Consolidem. Repte.



La pilota de Futbol Sala del FS Castelldefels ja roda...

Desprès de 2-3 mesos d’una feina invisible per a molts però molt intensa pels que estem al peu del canó cada temporada, la temporada 2014-2015 ja ha donat el seu tret de sortida.
Una temporada que es presenta amb un increment de la nostra oferta esportiva contrarestada amb un increment també de la demanda de peticions per formar part de l’Escola de Futbol Sala Castelldefels, demanda la qual ens fa reflexionar sobre la nostra “part de culpa” en la gestió d’aquest Club.
Com a màxim representant de l’entitat, i per suposat, en nom de la Directiva i Coordinació del FS Castelldefels és un orgull expressar la nostra satisfacció en poder comptar amb un Club de Futbol Sala a la Ciutat amb 25 equips de Futsal.

Equips inscrits a la Federació Catalana de Futbol (LCFS), al Consell Esportiu del Baix Llobregat (Cebllob) i a la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral (FECPC).
Ja fa 6 anys que varem engegar aquell projecte il·lusionant d’Escola de Futbol Sala. Un projecte necessari a la Ciutat de Castelldefels degut a que el nostre Club (femení aleshores) deixava fora de la pràctica del futsal als nens a partir de categoria infantil, ja que, segons normativa, els nens només podien jugar en categoria mixta amb noies fins a la categoria aleví. Un problema del qual la directiva vigent varem voler posar “fil a l’agulla” i desenvolupar un projecte esportiu i social que està començant a donar els seus fruïts.
Han estat anys de molt esforç i sacrifici personal. Temps on he comés molts encerts, però també moltes errades que amb treball, formació i “ment oberta” he intentat solucionar.
FS Castelldefels
Errades que m’han permès créixer com a persona, créixer en experiència en el difícil mon de l’esport, però sobretot créixer com a Gestor. Errades i decisions difícils que he anat superant i que, gràcies a moltes persones que han passat pel club, ens han portat a l’actualitat del FS Castelldefels.
Un FS Castelldefels que compta en la seva totalitat de les dues línies de treball, la femenina i la masculina. Un Club on els nens i nenes poden practicar, aprendre i divertir-se practicant futbol sala des dels 4 anys fins a categoria sènior.
Tot i ser un club amb més de 25 anys d’història, la nostra Escola de Futbol Sala és novell, amb poc més de 6 anys de vida. El nostre objectiu a curt termini és consolidar la nostra actual estructura i poder treballar per poder situar els nostres equips “A” en les màximes categories del futsal català, i poder nodrir de jugadors i jugadores fets a casa als nostres primers equips. Un repte difícil però que ens fa treballar i competir amb il·lusió per poder aconseguir-ho. Fita que no ens fa oblidar la importància per a la nostra entitat que tots els nens i nenes que vulguin practicar futbol sala a la nostra escola puguin fer-ho, sense cap discriminació, sempre tenint en compte la limitació de poder treure en oferta més equips per la manca d’instal·lacions a la Ciutat.
Ens Fem Forts
Tot i les dificultats econòmiques, una realitat en el dia a dia de la societat; i les  infraestructures insuficients actuals a la població de Castelldefels, el Club lluita per situar-se com una de les millors escoles de Futbol Sala del Baix Llobregat.
A títol personal, poder dirigir el FS Castelldefels i poder treballar dia a dia en la gestió d’aquest Club és un repte ple de responsabilitat, un repte motivant per a qualsevol persona dedicada a la gestió.
Canvis en l’estructura coordinativa, nous entrenadors/es, noves polítiques d’entrenaments i planificacions dels equips, augment del treball comercial associat a les noves tecnologies, noves inversions econòmiques i nous projectes socials,... 

QR FS Castelldefels

Decisions i canvis que espero i desitjo facin del FS Castelldefels un Club en el que la formació i competició estiguin íntimament lligades, i l’ambient social i familiar, juntament amb la proximitat a les famílies, fet que ens ha caracteritzat des dels inicis, continuí vigent i viu amb el recolzament de tota la xarxa social (directius, entrenadors, jugadors i famílies) que en formem part.
Arrenca la temporada 2014-2015.
1,2,3 Castell.
Som-hi EQUIP.

Suelos laminados y flotantes

Suelos laminados y flotantes
pide presupuesto sin compromiso al 93.325.84.48

Mi primer libro

Mi primer libro
Camino a la normalidad 2010/11

Nº de visitas

Archivo del blog