Juanjo Capdevila

Gestió per a l'Esport JC10

miércoles, 4 de julio de 2012

Projecte 2012 2013 del Futbol Sala Castelldefels, objectiu CONSOLIDAR.


Be, desprès de gairebé un mes de reflexions internes, de valorar tot el que personalment m’ha aportat la temporada 2011-2012, aportacions professionals i personals, valorar  el que jo he pogut aportar a aquest gran club durant tots aquests anys que porto a la directiva del mateix. Valorar si tot el que ens varem plantejar com a objectius a principi d’aquesta temporada s’ha pogut aconseguir (puc dir que en major o menor grau SÍ), desprès de valorar i valorar la meva continuitat al costat de la meva família, de la meva dona, dels meus fills i com no, de la Nova Directiva Emprenedora sortida de la fusió entre el FSF Castelldefels i el FS Joker’s Castelldefels, he de dir que la balança ha caigut al costat positiu de la meva decisió de continuïtat al capdavant d’aquest ambiciós projecte de Futbol Sala que és la Unió entre un dels equips puntals masculins de la ciutat de Castelldefels i el nostre club.

Una temporada 2011/12 que tot just acaba i una altra 2012/13 en la que ja estem treballant perquè sigui millor que l’anterior. Diverses reunions de treball amb el nou Coordinador Esportiu de l’Escola de Futbol Sala 12/13 i entrenador del primer equip masculí, Sr Javier Ruiz Liarte, un excel·lent professional del món del futbol sala, on ja porta més de 18 anys, i amb un Currículum on destaca la titulació de Tècnic Esportiu Superior, entrenador nacional nivell III de Futbol Sala, professor de l’Escola Catalana d’Entrenadors de la FCF, professor de Direcció d’Equips al CAR de Sant Cugat, Staff Tècnic de la Selecció Catalana de Futbol Sala  Juvenil, Cadet i Infantil.... en definitiva un currículum formatiu i professional que de ben segur ens donarà un plus a la nostra novell Escola de Futbol Sala que, tot i haver crescut de forma notable en els últims anys, encara estem en un període de formació i aprenentatge continu i amb molta i molta feina per endavant. Una escola que comença a consolidar-se a la nostra Ciutat i comença a tenir notorietat a la nostra Comarca. Una escola que comença a recollir fruits de la feina feta. Desprès de passar alguns anys amb oscil·lacions positives i negatives ens trobem amb una realitat a data d’avui on la confiança dipositada en la nostra feina es veu reflectida en la quantitat de persones interessades en rebre informació de la nostra EFS Castelldefels i com no en el gran nombre d’inscripcions ja tancades per a la temporada 2012/13. Recordeu que la nova temporada ha obert l’oferta a totes les categories, tant a nivell femení com en masculí (promeses, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior, paràlisis cerebral), amb entrenaments i objectius específics a aconseguir  per a cada categoria.

Parlar de Futbol Sala Femení, és parlar de Castelldefels. La temporada que ja ha acabat, una temporada dura, ens ha deixat amb un sabor de boca, si més no, “diferent”, tot i haver acabat la competició en una molt bona classificació a la taula i amb una derrota esportiva injusta (en nombre d’ocasions de gol) a les semifinals de Copa Catalunya. Una vegada acabada, a principis de juny, la coordinació esportiva femenina i el nou entrenador per a la temporada 2012/13, Sr Miquel Bonilla, ja es varen posar a treballar per a confeccionar una plantilla competitiva que pugui donar els seus fruits esportius en dos o tres anys vista. Una plantilla a la que ja podem confirmar la continuïtat de jugadores com Andrea, Pili, Guio, Patri, Silvia Jorquera, Maria Ayala, Esther Rodríguez..., confirmar el retorn de Lydia Abellán, confirmar el fitxatge d’una jugadora de nivell, militant de la selecció catalana i que per petició personal ens ha demanat uns dies per parlar amb les seves companyes i entrenadors i acomiadar-se del seu Club d’una forma positiva. Estem treballant en la possible incorporació de 3 jugadores que donarien aquell plus de “competició interna” a l’equip i que farà que el nivell en entrenaments i partits sigui superior.
 Cada vegada que penso en el nou projecte del Futbol Sala Castelldefels, penso en la quantitat de feina que queda per realitzar. Crec, que encertadament, la fusió entre els clubs de FS Joker’s Castelldefels i el Futbol Sala Femení Castelldefels, ha estat una decisió positiva per a tots. Vull agrair personalment a Jero Utrilla, President del FS Joker’s, la dedicació que està tenint per poder treballar en la formació i consolidació d’aquest gran repte. Tant per a ell com per als membres directius i organitzatius de Joker’s ha estat un canvi radical. Estem parlant de canviar la filosofia de direcció d’un únic equip a participar de forma directa en la supervisió,  control, decisió i execució de més de 20 equips de futbol sala. Un canvi, al que Jero Utrilla està totalment capacitat per portar-lo a terme amb la total confiança de la nova directiva del club, diverses accions i reunions de direcció ho certifiquen.
La figura del “formador-entrenador” en aquesta nova etapa del FS Castelldefels serà prioritària per a la direcció del club. Creiem en la figura d’aquest com la base de l’Èxit de tota Escola de Futbol Sala. Tant la coordinació esportiva com la directiva del club implantarà un nou sistema de treball als entrenador de la nostra entitat. Un sistema que buscarà adquirir uns nous hàbits directius i organitzatius en els nostres entrenadors/es. Reunions de formació contínua, avaluació dels objectius trimestrals marcats i un llarg etcètera farà que els nostres entrenadors i entrenadores gaudeixin de l’ensenyament dels futbol sala i dels valors que aquest transmet als jugadors i jugadores de l’Escola de Futbol Sala Castelldefels.
En definitiva, aquest il·lusionant projecte 2012/13 del Futbol Sala Castelldefels requereix el tenir les piles ben carregades. Ara toca fer aquesta càrrega al costat de la família i gaudir de l’estiu. En breu estarem a ple rendiment en el començament d’una nova campanya de futbol sala que de ben segur ens donarà alegries, però també algunes decepcions. Hem d’estar preparats per poder pair tant les unes com les altres. Però estic segur que amb la força i la il·lusió amb la que la gent del club està treballant per aquest repte ens farà analitzar i veure d’una forma constructiva les desviacions que es puguin donar en la consecució dels nostres objectius.
Una vegada més, Força Castell....

Suelos laminados y flotantes

Suelos laminados y flotantes
pide presupuesto sin compromiso al 93.325.84.48

Mi primer libro

Mi primer libro
Camino a la normalidad 2010/11

Nº de visitas

Archivo del blog