Juanjo Capdevila

Gestió per a l'Esport JC10

domingo, 1 de enero de 2012

Adéu 2011...

Adéu 2011, ja tenim aquí l’any 2012.

És moment de fer balanç de tot el que ens ha portat l’any 2011 al club. Mirar en quines accions ens hem equivocat i que podem millorar, que segur què són moltes. Però també hem de saber valorar el que hem aconseguit entre tots els integrants del Club. Saber que amb la feina i la constància en els moments durs (tant econòmics com esportius) que hem patit, amb la feina d’equip i el treball diari de tots els components tècnics i directius del club, amb la implicació de les famílies i amics del nostre club, hem aconseguit que el “Castell” estigui on es mereix.
Com ja be passant en les últimes temporades, la directiva del Club està fent molts esforços i dedicant moltes hores de treball per poder aconseguir els pressupostos adequats als nostres objectius, tant dels equips federats com dels escolars. Aquests esforços, tot i la difícil situació econòmica que s’està vivint en l’actualitat i que també ens ha tocat viure al nostre club, creiem que tindran la seva recompensa en forma d’èxits esportius, socials i educatius. En aquests moments tant difícils per a tots, és quan la unió, la comprensió del moment actual i la implicació per part de tots els components de l’entitat ens donarà la força del nostre èxit. Al Castell tots en formem part.
   A nivell esportiu, durant aquest 2011 s’ha aconseguit que el nostre primer equip femení estigui lluitant entre els equips capdavanters catalans un altre cop. Vull recordar què, aquest mateix equip, molta gent (interna i externa al club) el donava per mort i descendit fa gairebé 1 any. La implicació a la part final de la lliga 2010/11 de les nostres jugadores i tècnics de casa va ser clau per aquest èxit. I juntament amb els fitxatges de renom d’aquest nova temporada, ens dóna a la directiva i aficionats del Castell aquell punt de confiança en un equip què, tot i que encara està per desenvolupar i treballar, estem convençuts que ens donarà moltes alegries a mitjà i llarg termini. Crec que el nostre primer equip és i serà un punt de referència a la nostra entitat durant aquest 2012.

La implicació de les jugadores i cos tècnic, (tant del primer equip com de la resta d’equips federats), en diferents iniciatives promogudes per ells mateixos serà molt positiva en la unió de la massa social del FSF Castelldefels. Els primers equips de les entitats són un mirall on poder mirar-se els petits jugadors i jugadores en un futur, són la imatge més important del club a nivell institucional.   

L’equip sènior B, tot i ser un equip molt jove, ha lluitat durant el 2011 cada minut de partit  amb la màxima competitivitat, recordant que està competint a la màxima categoria del futbol sala femení català, amb una mitjana d’edat que ronda els 16-17 anys. Tota una aposta de futur del club on l’objectiu passa per mantenir la categoria de Divisió d’Honor i poder aconseguir que jugadores de la casa es puguin formar i tenir oportunitats de poder jugar al nostre primer equip en 3 o 4 anys vista. Una recompensa a l’esforç de les futures jugadores.
Del nostre equip Sènior C, només podem tenir paraules d’agraïment per a unes jugadores que donen el màxim als entrenaments i als partits. Jugadores molt implicades al nostre club, tant a nivell esportiu com social. Tot i no anar molt bé a la classificació de la Lliga, no deixen de tenir aquelles ganes de jugar a futbol sala i de passar bons moments en companyia de les seves companyes i amigues. Jugadores que han creat “pinya” a la nostre Entitat durant aquest 2011 i que continuaran amb les seves ganes durant el 2012.
Aquest 2011 ha estat un bon any per al nostre equip Femení Base. S’ha passat d’una situació d’estar a mitja taula durant la primera part de l’any, amb un nombre de jugadores just per poder competir als partits, a una situació de creixement, havent de crear 2 equips de la categoria, un a nivell federat i un a l’escolar, on les gairebé 20 jugadores ens deixen un futur molt esperançador de cara a l’augment del nostre potencial femení en els futurs anys. Ja fa temps que no s’està analitzant el principal problema del futbol sala femení: problema que ve donat a que les jugadores de futbol sala  acaben per esgotar-se o marxant al futbol 11, i les entitats no estem treballant bé la base, i l’únic que fem és intentar fitxar quan les jugadores ja estan formades, un gran error. Per sort el FSF Castelldefels sempre s’ha caracteritzat per la seva escola de futbol sala femení, i un dels objectius de la junta directiva i esportiva durant aquest 2012 és continuar sent-ho.
Parlar durant aquest 2011 de l’Escola de Futbol Sala Castelldefels, és sinònim de creixement. Sinònim de feina ben realitzada i sobretot de creure en un projecte què, a base de treball i seguiment, poc a poc s’està consolidant: un gran equip de Futbol Sala (Masculí i Femení) a la ciutat de Castelldefels. El canvi estructural de tenir al Club 1 equip mini i 2 pre-benjamins, a tenir en l’actualitat 1 equip mini (amb 12 jugadors), 3 equips pre-benjamins (amb gairebé 45 jugadors i jugadores), 3 equips benjamins (amb gairebé 30 jugadors i jugadores), 1 equip de jugadors afectats de Paràlisis Cerebral i 2 equips alevins (amb 20 jugadors), ens ha suposat un canvi en la nostre forma de treballar per poder continuar donant el servei de qualitat que ens ha fet créixer. Tot just acabar la temporada 2010/11 i durant els mesos d’estiu la meva preocupació no era una altra què, preguntar-me si seriem capaços d’absorbir la feina que ens suposaria aquest canvi estructural tant evident de passar de 3 a 10 equips de base (4 a 11 anys).
Ara que ja ha acabat aquest primer tram de la temporada 2011/12, tram que comporta els moments més difícils de la feina d’una Escola de Futbol Sala,  puc dir que estic bastant satisfet del que ha estat aquest 2011. Però també vull expressar les meves disculpes com a màxim responsable de l’Escola de Futbol Sala en totes aquelles situacions en què no hem sabut respondre a les necessitats i peticions dels nostres jugadors/es i de les seves famílies, sabent que tot i  que encara tenim moltes coses a corregir i treballar, de ben segur el meu grup de treball (format per entrenadors, monitors, coordinadors i directius), donaran el 120 % de les seves possibilitats durant aquest 2012 per donar un servei ple de valors humans i esportius orientats a l’excel·lència esportiva.
Confio i desitjo què, aquest 2012 sigui un bon any  per a tots els integrants del Club. Any, que continuarà sent molt difícil econòmicament parlant, i on possiblement els resultats esportius no seran tant importants com els resultats educatius i socials en els que treballem i que poc a poc estem aconseguint. Com a President del Club continuaré treballant diàriament amb la mateixa força i intensitat sempre i quant el FSF Castelldefels i la seva Escola de Futbol Sala continuïn sent una font de valors humans i socials, on el respecte per les persones i l’educació social a través de l’esport estiguin per davant de qualsevol resultat esportiu...
Estic convençut que aquest any 2012 ho tornarem a aconseguir.

Feliç 2012 i força Castell.  

Suelos laminados y flotantes

Suelos laminados y flotantes
pide presupuesto sin compromiso al 93.325.84.48

Mi primer libro

Mi primer libro
Camino a la normalidad 2010/11

Nº de visitas

Archivo del blog